25.000,-Ft felett ingyenes szállítás             38 napos pénzvisszafizetési garancia             kapcsolat/segítség       

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/336-2401

Edény, edénykészlet

Az edények nemcsak a konyhában alapvető eszközök, hanem a gasztronómiai világ fontos részei is. Az edények készletét általában különböző méretű és formájú tárgyak alkotják, amelyeket a főzés, sütés és ételkészítés során használunk. Az edények anyaga lehet rozsdamentes acél, üveg, kerámia vagy éppen műanyag. A leggyakoribb edények közé tartoznak a lábasok, serpenyők, tepsi és főzőedények. Ezenkívül fontosak még a tálak, tányérok, bögrék és poharak is. Az edénykészletek általában különböző mennyiségű és típusú edényeket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a változatos és kreatív főzést. Az edények praktikusak, és megkönnyítik az ételkészítést, valamint segítenek az ételek tálalásában és elfogyasztásában.


2termék 12
2termék 12

Az indukciós edénykészlet egy olyan gyűjtemény, amely kifejezetten indukciós főzőlapokhoz lett tervezve. Ezek az edények speciális anyagokból készülnek, amelyek nagy hatékonysággal vezetik a hőt, és lehetővé teszik a gyors és egyenletes főzést.

Egyik leggyakoribb alapanyag, amelyből készülhet az indukciós edénykészlet, az rozsdamentes acél. Ez az anyag tartós és higiénikus, könnyen tisztítható, valamint korrozióálló, így hosszú élettartamot biztosít. Az rozsdamentes edénykészletek széles választékban elérhetők, és gyakran tartalmaznak különböző méretű serpenyőket, lábasokat és fazekakat.

A zománcozott edények egy másik népszerű választás, amelyek tökéletesek az indukciós főzőlapokhoz. Ezek az edények vastag acélalapból készülnek, amelynek a felületét egy vékony réteggel borítják be. Ez a réteg segít a hő egyenletes elosztásában, valamint könnyen tisztítható és ellenáll az ételek tapadásának. A zománcozott edénykészletek általában színesek és dekoratívak, amelyekkel feldobhatjuk a konyhánkat.

A párolóedények speciális komplett egységek, amelyeket a táplálkozásunk egészségesebbé tételére használhatunk. Ezek az edények biztosítják az ételek tápértékének megőrzését a főzés során, mivel a forró gőzben készítik az ételeket. A párolóedények több rekeszből állnak, amelyekben különféle ételeket lehet elkészíteni egyszerre, így időt és energiát takaríthatunk meg.

A tésztafőző edények olyan nagy méretű edények, amelyeket elsősorban a tésztafőzésre terveztek. Ezek az edények széles és lapos kialakításúak, így ideálisak a tészták főzésére, valamint a víz gyors felforralására. A tésztafőző edények általában tágasak, és tartalmazhatnak egy átlátszó fedőt, amely megkönnyíti a főzés követését.

Az öntöttvas edények hatalmas népszerűségnek örvendenek a hagyományos főzés szerelmesei között. Ezek az edények masszívak és tartósak, és hosszú ideig megtartják a hőt. Az öntöttvas edények ideálisak a hosszú és lassú főzéshez, és kiválóak a sült ételek, gulyás és levesek elkészítéséhez. Az öntöttvas edényekhez általában tartozik egy súlyos és vastag fedő, amely segít a hőmegtartásban.

Összességében tehát számos lehetőség áll rendelkezésre, amikor edénykészletet választunk. Az indukciós edénykészletek kifejezetten az indukciós főzőlapokhoz tervezettek, míg a rozsdamentes és zománcozott edénykészletek strapabíróak és könnyen tisztíthatóak. A párolóedények és tésztafőző edények a főzési folyamatot egyszerűsítik és megkönnyítik, míg az öntöttvas edények hosszú távú melegítést biztosítanak a hagyományos főzéshez. Mindenki ízlésének és igényeinek megfelelő edénykészlet megtalálható a piacon.

Szűrés
Ár
 (Ft)
45 339 Ft - 72 799 Ft
Választható színek
Termék státusza