25.000,-Ft felett ingyenes szállítás             38 napos pénzvisszafizetési garancia             kapcsolat/segítség       

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/336-2401

Tapétaragasztó 524202
Tapétaragasztó 524202
1 190 Ft

Tapétaragasztó 524202

Flíz tapétaragasztó nagy cellulóz tartalommal, mely növeli a ragasztási erőt. Egy zacskónyi ragasztó 5 m2-re elegendő.

 

Ingyen szállítunk

Szállítási határidő
2 héten belül
1 190 Ft
A regisztrált vásárlás után járó pontok értéke: 12 Ft
Részletek

A flíz tapétaragasztó egy olyan kiváló minőségű tapétaragasztó, amely magas cellulóz tartalmával kiemelkedő ragasztási erőt biztosít. Ez a különleges összetételű ragasztó garantálja, hogy a tapéta tartósan és biztonságosan rögzül a felületre.

A termék előnye, hogy nem tartalmaz mérgező anyagokat vagy káros vegyi anyagokat, ezáltal környezetbarát és biztonságos használatot tesz lehetővé. Emellett az alacsony szagú formula révén kényelmesen dolgozhatunk vele anélkül, hogy kellemetlen szagot árasztana a helyiségben.

A flíz tapétaragasztó rendkívül könnyen elkészíthető és használható. Mindössze egy zacskónyi ragasztó szükséges átlagosan 5 m2 felület tapétázásához. Ehhez csak keverjük össze a ragasztót vízzel, és hagyjuk állni néhány percig, hogy a ragasztó teljesen feloldódjon.

Használat előtt fontos, hogy alaposan tisztítsuk és készítsük elő a tapétázandó felületet. A ragasztó könnyen felvihető ecset vagy henger segítségével, és egyenletesen osztható el a fal felületen. Ezután a tapétát simán és egyenletesen illesszük fel a felületre, majd nyomkodjuk óvatosan a tapétalapokat, hogy biztosan rögzüljenek.

A flíz tapétaragasztó rendkívül sokoldalúan alkalmazható. Ideális választás olyan felületekhez, mint például szárazvakolat, beton, gipszkarton vagy fából készült falak. Emellett nem jelent problémát az olyan textil tapéták ragasztása sem, amelyek rendkívül vastagok vagy nehezek.

Ezenfelül, a flíz tapétaragasztó kiválóan ellenáll a nedvességnek és a penésznek, így hosszú távon is megőrzi a tapéta eredeti állapotát. A tartós ragasztási erő révén a tapéta nem fog lehullani vagy meglazulni még az idő múlásával sem.

Összességében elmondható, hogy a flíz tapétaragasztó kiváló választás mindazoknak, akik hosszú távú és megbízható tapétázást szeretnének elérni.


 

Szakértő munkatársunk segít Önnek

Telefonszám: +36-70/336-2401

E-mail: ugyfelszolgalat@hoofbutor.hu

Miért érdemes tőlünk vásárolni

Adatok
Cikkszám
524202
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!